Advertisement

Γκερντ Μίλερ - Γκερντ Μίλερ: 1, 2, 3… 89, 90, μπουμ, μπουμ, μπουμ ... - Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή.

Γκερντ Μίλερ - Γκερντ Μίλερ: 1, 2, 3… 89, 90, μπουμ, μπουμ, μπουμ ... - Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή.. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ.

Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ.

Γκερντ Μίλερ | Novasports
Γκερντ Μίλερ | Novasports from www.novasports.gr
Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό.

Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά :

Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ.

Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει.

Ιταλία: Ο Ρονάλντο 10 γκολ μακριά από τον Γκερντ Μίλερ
Ιταλία: Ο Ρονάλντο 10 γκολ μακριά από τον Γκερντ Μίλερ from www.zougla.gr
Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. O γενς τούραου από την dw. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ.

Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ.

Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή.

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ from media.enikos.gr
Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο.

O γενς τούραου από την dw.

Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. O γενς τούραου από την dw. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ.

Posting Komentar

0 Komentar